≡ Menu

E-coaching

Naast het voeren van gesprekken is het mogelijk om het coachtraject te combineren met e-coaching. Dat is een krachtige methode om sneller en effectiever je doelen te bereiken. Met e-coaching werk je tussen de gesprekken door aan huiswerkopdrachten. Zo blijf je tussendoor actief betrokken bij het coachtraject waardoor de gemaakte stappen beter blijven hangen. Voor e-coaching gebruik ik de beveiligde digitale werkomgeving van Pluform die speciaal daarvoor is ingericht.

Behoefte aan alleen e-coaching zonder gesprekken?

Het is ook mogelijk om alleen een e-coachtraject te volgen zonder gesprekken. Dat heeft als voordeel dat het je geen reis- en gesprekstijd kost. Je kunt aan je coachdoel werken op de momenten dat het jou uitkomt. Ook kun je rustig over je antwoorden nadenken wat de coaching ten goede komt.

Een e-coachtraject bestaat uit 5 weken waarin we twee keer per week contact hebben in een beveiligde digitale omgeving. Na afloop bekijk je hoe ver je gekomen bent met wat je wilde bereiken, en of je nog behoefte hebt aan een paar weken erbij.

De investering voor een online e-coachtraject van 5 weken bedraagt € 495,- (exclusief btw). Wanneer je na de training niet tevreden bent, ontvang je de helft van dit bedrag terug.