≡ Menu

Coaching

Voor welke vragen of problemen kun je gecoacht worden?

Wanneer je als directeur, leidinggevende of medewerker:

  • op je werk communicatieproblemen ervaart
  • vastloopt in je werk
  • steeds teveel hooi op je vork neemt
  • last hebt van stress, overspanning of burn-out
  • op zoek bent naar meer balans tussen werk en privé
  • ergens beter in wilt worden: communiceren, plannen, feedback geven, grenzen stellen, nee durven zeggen
  • ontevreden bent over je werk
  • wanneer je een sparringpartner zoekt om persoonlijke zaken rondom jouw werk mee te bespreken
  • toe bent aan iets anders maar je weet nog niet wat

Als je in je privéleven bepaalde doelen wilt bereiken, of dingen wilt veranderen, dan is een coachtraject daarvoor vaak ook geschikt.

Wat levert coaching op?

Doordat je aan de slag gaat met wat je bezig houdt ga je nieuwe mogelijkheden en perspectieven zien. Dat geeft overzicht en brengt rust. Je krijgt meer plezier in je werk en je voelt meer energie. Je blijkt meer te kunnen dan je dacht.

Voor wie is de coaching geschikt

Ik werk met een breed scala van professionals uit alle rangen en standen van organisaties en bedrijven. Dat vind ik ook leuk om te doen. Voor mij maakt het niet uit welke positie iemand in een bedrijf of organisatie inneemt want ik ben vooral geïnteresseerd in de mens achter de professional en ieder mens is voor mij even waardevol.

Werkwijze

Als coach wil ik je zo goed mogelijk van dienst zijn door af te stemmen op jou en jouw wensen: ik hou van een persoonlijke benadering. Meedenken, meehelpen doelen stellen en ze te bereiken. Daarvoor bied ik je een klankbord en geef je feedback en suggesties over hoe je het anders kunt aanpakken. Ik ben rustig en werk zorgvuldig en ik veroordeel je niet om wie je bent, wat je doet of hoe je dat doet.

In een kennismakingsgesprek bekijken we wat jouw vragen of problemen zijn en waar jij coaching voor zoekt. Als je daarna besluit dat je door mij gecoacht wilt worden gaan we aan de slag. Het traject bestaat uit een aantal gesprekken (meestal 5-10) waarin je gaat werken aan wat je wilt veranderen of welke doelen je wilt bereiken. Er zijn regelmatig evaluatiemomenten gepland. Daarin staan we stil om te kijken wat je al bereikt hebt, of je tevreden bent en hoe je verder wilt gaan.

Kosten

Het kennismakingsgesprek verplicht je tot niets. Besluit je het bij dit gesprek te houden dan zijn er geen kosten aan verbonden. Het tarief van coachingsgesprekken bedraagt (per uur) voor particulieren € 80,00 (excl. btw) en voor een coachtraject dat door de werkgever wordt betaald € 125,00 (excl. btw).

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Neem contact met me op per telefoon of email: info@paulchardon.nl | 06-41160270