≡ Menu

Coaching

Voor welke vragen en problemen kun je door mij gecoacht worden?

Wanneer je als directeur, leidinggevende of medewerker:

  • op je werk communicatieproblemen ervaart
  • vastloopt in je werk
  • steeds teveel hooi op je vork neemt
  • last hebt van stress, overspanning of burn-out
  • op zoek bent naar meer balans tussen werk en privé
  • ergens beter in wilt worden: communiceren, plannen, feedback geven, grenzen stellen, nee durven zeggen
  • ontevreden bent over je werk
  • wanneer je een sparringpartner zoekt om persoonlijke zaken rondom jouw werk mee te bespreken
  • toe bent aan iets anders maar je weet nog niet wat

Als je in je privéleven bepaalde doelen wilt bereiken, of dingen wilt veranderen, dan is een coachtraject daarvoor vaak ook geschikt.

Wat levert coaching op?

Doordat je aan de slag gaat met wat je bezig houdt ga je nieuwe mogelijkheden en perspectieven zien. Dat geeft overzicht en brengt rust. Je krijgt meer plezier in je werk en je voelt meer energie. Je blijkt meer te kunnen dan je dacht.

Wie coach ik zoal?

Ik werk met een breed scala van professionals uit alle rangen en standen van organisaties en bedrijven. Dat vind ik ook leuk om te doen. Voor mij maakt het niet uit welke positie iemand in een bedrijf of organisatie inneemt want ik ben vooral geïnteresseerd in de mens achter de professional en ieder mens is voor mij even waardevol.

Wat heb ik je te bieden?

Als coach wil ik je zo goed mogelijk van dienst zijn en zal ik me afstemmen op jou en jouw wensen: ik hou van een persoonlijke benadering. Ik stel me niet boven je op door te zeggen wat je moet doen, maar naast je. Ik denk met je mee, ik help je doelen te stellen en te bereiken, ik bied een klankbord en ik geef je feedback en suggesties over hoe je het anders kunt aanpakken. Ik ben rustig en werk zorgvuldig en ik veroordeel je niet om wie je bent, wat je doet of hoe je dat doet.

Coaching op maat

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we wat jouw vragen en problemen zijn en waar jij coaching voor zoekt. In dat gesprek geef ik aan wat ik daarbij voor jou zou kunnen betekenen. Als je besluit dat je door mij begeleid wilt worden dan starten we vervolgens met een coachtraject dat op jouw wensen en behoeften is afgestemd. Dit traject bestaat uit een aantal gesprekken (meestal 5-10) waarin je aan de slag gaat met wat je wilt veranderen of welke doelen je wilt bereiken. Er zijn regelmatig evaluatiemomenten gepland. Daarin staan we stil om te kijken wat je al bereikt hebt, of je tevreden bent en hoe je verder wilt gaan. Het is mogelijk de gesprekken te combineren met e-coaching om meer effect uit je coachtraject te halen.

Kosten

Het kennismakingsgesprek verplicht je tot niets. De kosten ervan zijn € 80,- (excl. btw). Klikt het in dit gesprek niet, dan hoef je niet te betalen. Het tarief van vervolggesprekken bedraagt (per uur) voor particulieren € 80,00 (excl. btw) en voor een coachtraject dat door de werkgever wordt betaald € 125,00 (excl. btw).

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Boek hier een afspraak direct in mijn agenda, of neem contact met me op per telefoon of email: info@paulchardon.nl | 06-41160270